Vulmiddelen & Kitten

 • Bolivia Reparatiepasta Lichtgewicht
  Bolivia Reparatiepasta Lichtgewicht

  Bolivia Reparatiepasta lichtgewicht is een gebruiksklare reparatieschuim voor binnen en buiten. De reparatiepasta is na enkele minuten overschilderbaar met een verf op waterbasis of op solventbasis. Voor reparaties tot max 50mm.

  € 22,15
 • Bolivia Muurvuller
  Bolivia Muurvuller

  Bolivia Muurvulmiddel is een zeer snel drogende reparatieplamuur op waterbasis. Voor het glad maken van oneffenheden en het vullen van scheuren en gaten in muren en plafonds. Voor reparaties tot 5mm.

  € 13,60
 • Bolivia 2K Epoxy Houtrotstop
  Bolivia 2K Epoxy Houtrotstop

  De oplossing als hout voor vocht moet worden afgesloten en verrotting gestopt moet worden. Houtrotstop hardt uit tot een epoxy-bescherming, is goed overschilderbaar en is een geschikte ondergrond voor Bolivia epoxy houtrotvuller.

  € 29,65
 • Boliva 2K Epoxy Houtrotvuller
  Boliva 2K Epoxy Houtrotvuller

  Hét product voor de reparatie van houtrotbeschadigingen. In combinatie met Bolivia Houtrotstop een definitieve oplossing voor houtrot problemen. Voor reparaties tot 4cm breed en 2 cm diep.

  € 24,35
 • Bolivia 2K Epoxy Houtvuller - 30 minuten
  Bolivia 2K Epoxy Houtvuller - 30 minuten

  Een zeer sneldrogend reparatievulmiddel voor hout en beton. Uitermate geschikt voor het bijwerken en repareren van kleine schades. Voor reparaties van 2mm tot 1cm

  € 47,37
 • Bolivia 2K Epoxy Houtvuller - 30 minuten 2in1
  Bolivia 2K Epoxy Houtvuller - 30 minuten 2in1

  Een zeer sneldrogend reparatievulmiddel voor hout en beton. Uitermate geschikt voor het bijwerken en repareren van kleine schades. Voor reparaties van 2mm tot 1cm.

  € 60,40
 • Bolivia 2K Epoxy Houtvuller - 4 uur
  Bolivia 2K Epoxy Houtvuller - 4 uur

  Een professionele vulpasta voor hout voor het repareren van gebreken of door houtrot aangetaste houtconstructies, van zowel nieuw als bestaand hout. Het blijft elastisch, krimpvrij en duurzaam. Voor reparaties vanaf 10mm.

  € 71,05
 • Bolivia 2K Epoxy Houtvuller - 4 uur 2in1
  Bolivia 2K Epoxy Houtvuller - 4 uur 2in1

  Een professionele vulpasta voor hout voor het repareren van gebreken of door houtrot aangetaste houtconstructies, van zowel nieuw als bestaand hout. Het blijft elastisch, krimpvrij en duurzaam. Voor reparaties vanaf 10mm.

  € 60,40
 • Bolivia 2K Epoxy Houtvuller - 8 uur
  Bolivia 2K Epoxy Houtvuller - 8 uur

  Een speciaal ontwikkeld voor het repareren van gebreken of door houtrot aangetaste houtconstructies, van zowel nieuw als bestaand hout. Voor reparaties van 10mm tot 20cm.

  € 71,05
 • Bolivia Acryl Lakplamuur
  Bolivia Acryl Lakplamuur

  Een plamuur voor binnen en buiten met unieke eigenschappen en kan door de fijne homogene structuur zonder rollen op grote oppervlakken opgezet worden. Voor reparaties tot max 0,8mm.

  € 8,00
 • Bolivia Acrylplamuur
  Bolivia Acrylplamuur

  Een sneldrogende, waterverdunbare dispersieplamuur van zeer hoge kwaliteit. Speciaal voor het makkelijk plamuren, uitvlakken en dichten van gegrond houtwerk, beton, ijzer en oude pleisterlagen. Voor reparaties tot 0,5mm.

  € 20,10
 • Bolivia Acrylplamuur Rapid
  Bolivia Acrylplamuur Rapid

  Een zeer snel drogende reparatieplamuur op waterbasis. Voor het plamuren van gaten, scheurtjes en oneffenheden op gegrond houtwerk (binnen), stucwerk, beton en gegrond ijzerwerk (binnen en buiten). Voor reparaties tot max 1 cm.

  € 13,90
 • Bolivia Acryl Lakplamuur Tube
  Bolivia Acryl Lakplamuur Tube

  Bolivia Lakplamuur is een sneldrogende, waterverdunbare lakplamuur van zeer hoge kwaliteit. Bolivia Lakplamuur is speciaal voor het glad maken van oppervlakken die geverfd moeten worden. Voor reparaties tot max 3mm.

  € 13,65
 • Bolivia Muurvuller Tube
  Bolivia Muurvuller Tube

  Een zeer snel drogende reparatieplamuur op waterbasis. Voor het glad maken van oneffenheden en het vullen van scheuren en gaten in muren en plafonds. Voor reparaties tot 5mm.

  € 8,72
 • Bolivia Plamuur Voor Moeilijke Ondergronden
  Bolivia Plamuur Voor Moeilijke Ondergronden

  Bolivia Plamuur voor moeilijke ondergronden is een muurvuller, ideaal voor het egaliseren en vullen van gaten en scheuren op niet zuigende en minerale ondergronden. Voor reparaties tot 2 cm.

  € 34,50
 • Bolivia Polyester Vulpasta
  Bolivia Polyester Vulpasta

  Een tweecomponenten polyesterplamuur op basis van polyesterharsen. De vulpasta is een snelhardende en gemakkelijk schuurbare
  vulplamuur. Voor reparaties tot 10cm.

  € 9,59
 • Bolivia Rapid Plamuur
  Bolivia Rapid Plamuur

  Een unieke snelhardende één-component plamuur op basis van speciale kunststofcombinatie en kan al na 2 à 3 uur over geschilderd worden met alle normale grond- en aflakken. Voor reparaties tot max 0,8 mm.

  € 29,11
 • Bolivia Renovatiepasta
  Bolivia Renovatiepasta

  Een snelhardende 2 componenten polyesterplamuur voor binnen en buiten. Renovatiepasta is zeer elastisch en buigzaam na uitharding, is gemakkelijk schuurbaar en heeft een hoog vullend vermogen. Voor reparaties tot 10mm.

  € 35,60
 • Bolivia Snelplamuur
  Bolivia Snelplamuur

  Een multifunctionele synthetische snelplamuur voor professioneel gebruik. Het grote voordeel van de Bolivia snelplamuur is de snelle droging en de goede schuurbaarheid. Voor reparaties tot 5mm.

  € 12,50
 • Bolivia Super Plamuur
  Bolivia Super Plamuur

  Bolivia Super Plamuur vuller is een kunsthars versterkte plamuur op gipsbasis voor het vullen en egaliseren van minerale ondergronden en het vullen van naden tussen gipskartonplaten zonder nadenband. Voor reparaties tot 10cm.

  € 4,75
 • Bolivia Synthetische Lakplamuur
  Bolivia Synthetische Lakplamuur

  Een synthetische plamuur met unieke eigenschappen en kan door de boterfijne homogene structuur zonder rollen op grote oppervlakken opgezet worden. Voor reparaties tot max 0,7mm.

  € 8,50
© 2020 - 2021 Decokay Lentelink | sitemap | rss