Bolivia

Sorteer op
  • Bolivia 2K Epoxy Houtrotstop
    Bolivia 2K Epoxy Houtrotstop

    De oplossing als hout voor vocht moet worden afgesloten en verrotting gestopt moet worden. Houtrotstop hardt uit tot een epoxy-bescherming, is goed overschilderbaar en is een geschikte ondergrond voor Bolivia epoxy houtrotvuller.

    € 29,65
  • Boliva 2K Epoxy Houtrotvuller
    Boliva 2K Epoxy Houtrotvuller

    Hét product voor de reparatie van houtrotbeschadigingen. In combinatie met Bolivia Houtrotstop een definitieve oplossing voor houtrot problemen. Voor reparaties tot 4cm breed en 2 cm diep.

    € 24,35
  • Bolivia 2K Epoxy Houtvuller - 30 minuten
    Bolivia 2K Epoxy Houtvuller - 30 minuten

    Een zeer sneldrogend reparatievulmiddel voor hout en beton. Uitermate geschikt voor het bijwerken en repareren van kleine schades. Voor reparaties van 2mm tot 1cm

    € 47,37
  • Bolivia 2K Epoxy Houtvuller - 30 minuten 2in1
    Bolivia 2K Epoxy Houtvuller - 30 minuten 2in1

    Een zeer sneldrogend reparatievulmiddel voor hout en beton. Uitermate geschikt voor het bijwerken en repareren van kleine schades. Voor reparaties van 2mm tot 1cm.

    € 60,40
  • Bolivia 2K Epoxy Houtvuller - 4 uur
    Bolivia 2K Epoxy Houtvuller - 4 uur

    Een professionele vulpasta voor hout voor het repareren van gebreken of door houtrot aangetaste houtconstructies, van zowel nieuw als bestaand hout. Het blijft elastisch, krimpvrij en duurzaam. Voor reparaties vanaf 10mm.

    € 71,05
  • Bolivia 2K Epoxy Houtvuller - 4 uur 2in1
    Bolivia 2K Epoxy Houtvuller - 4 uur 2in1

    Een professionele vulpasta voor hout voor het repareren van gebreken of door houtrot aangetaste houtconstructies, van zowel nieuw als bestaand hout. Het blijft elastisch, krimpvrij en duurzaam. Voor reparaties vanaf 10mm.

    € 60,40
  • Bolivia 2K Epoxy Houtvuller - 8 uur
    Bolivia 2K Epoxy Houtvuller - 8 uur

    Een speciaal ontwikkeld voor het repareren van gebreken of door houtrot aangetaste houtconstructies, van zowel nieuw als bestaand hout. Voor reparaties van 10mm tot 20cm.

    € 71,05
  • Bolivia Acryl Lakplamuur
    Bolivia Acryl Lakplamuur

    Een plamuur voor binnen en buiten met unieke eigenschappen en kan door de fijne homogene structuur zonder rollen op grote oppervlakken opgezet worden. Voor reparaties tot max 0,8mm.

    € 8,00
  • Bolivia Acrylplamuur
    Bolivia Acrylplamuur

    Een sneldrogende, waterverdunbare dispersieplamuur van zeer hoge kwaliteit. Speciaal voor het makkelijk plamuren, uitvlakken en dichten van gegrond houtwerk, beton, ijzer en oude pleisterlagen. Voor reparaties tot 0,5mm.

    € 20,10
  • Bolivia Acrylplamuur Rapid
    Bolivia Acrylplamuur Rapid

    Een zeer snel drogende reparatieplamuur op waterbasis. Voor het plamuren van gaten, scheurtjes en oneffenheden op gegrond houtwerk (binnen), stucwerk, beton en gegrond ijzerwerk (binnen en buiten). Voor reparaties tot max 1 cm.

    € 13,90
  • Bolivia Isoleerspray
    Bolivia Isoleerspray

    Bolivia Isoleerspray is een speciaal ontwikkelde vlekkencoating voor het snel en blijvend bedekken van vlekken. De spray isoleert lastige, steeds terugkerende vlekken. Bolivia Isoleerspray is sneldrogend en overschilderbaar. Droog

    € 16,50
  • Bolivia Acryl Lakplamuur Tube
    Bolivia Acryl Lakplamuur Tube

    Bolivia Lakplamuur is een sneldrogende, waterverdunbare lakplamuur van zeer hoge kwaliteit. Bolivia Lakplamuur is speciaal voor het glad maken van oppervlakken die geverfd moeten worden. Voor reparaties tot max 3mm.

    € 13,65
  • Bolivia Lijm en Kit Verwijderaar
    Bolivia Lijm en Kit Verwijderaar

    Bolivia Lijm en Kit verwijderaar is een hoogwaardig product voor het week maken en verwijderen van vele soorten lijmen en kitten. Zelfs siliconenresten kun je hier probleemloos mee verwijderen.

    € 18,95
  • Bolivia Muurvuller
    Bolivia Muurvuller

    Bolivia Muurvulmiddel is een zeer snel drogende reparatieplamuur op waterbasis. Voor het glad maken van oneffenheden en het vullen van scheuren en gaten in muren en plafonds. Voor reparaties tot 5mm.

    € 13,60
  • Bolivia Muurvuller Tube
    Bolivia Muurvuller Tube

    Een zeer snel drogende reparatieplamuur op waterbasis. Voor het glad maken van oneffenheden en het vullen van scheuren en gaten in muren en plafonds. Voor reparaties tot 5mm.

    € 8,72
  • Bolivia Plamuur Voor Moeilijke Ondergronden
    Bolivia Plamuur Voor Moeilijke Ondergronden

    Bolivia Plamuur voor moeilijke ondergronden is een muurvuller, ideaal voor het egaliseren en vullen van gaten en scheuren op niet zuigende en minerale ondergronden. Voor reparaties tot 2 cm.

    € 34,50
  • Bolivia Polyester Vulpasta
    Bolivia Polyester Vulpasta

    Een tweecomponenten polyesterplamuur op basis van polyesterharsen. De vulpasta is een snelhardende en gemakkelijk schuurbare
    vulplamuur. Voor reparaties tot 10cm.

    € 9,59
  • Bolivia Rapid Plamuur
    Bolivia Rapid Plamuur

    Een unieke snelhardende één-component plamuur op basis van speciale kunststofcombinatie en kan al na 2 à 3 uur over geschilderd worden met alle normale grond- en aflakken. Voor reparaties tot max 0,8 mm.

    € 29,11
  • Bolivia Renovatiepasta
    Bolivia Renovatiepasta

    Een snelhardende 2 componenten polyesterplamuur voor binnen en buiten. Renovatiepasta is zeer elastisch en buigzaam na uitharding, is gemakkelijk schuurbaar en heeft een hoog vullend vermogen. Voor reparaties tot 10mm.

    € 35,60
  • Bolivia Reparatiepasta Lichtgewicht
    Bolivia Reparatiepasta Lichtgewicht

    Bolivia Reparatiepasta lichtgewicht is een gebruiksklare reparatieschuim voor binnen en buiten. De reparatiepasta is na enkele minuten overschilderbaar met een verf op waterbasis of op solventbasis. Voor reparaties tot max 50mm.

    € 22,15
  • Bolivia Snelplamuur
    Bolivia Snelplamuur

    Een multifunctionele synthetische snelplamuur voor professioneel gebruik. Het grote voordeel van de Bolivia snelplamuur is de snelle droging en de goede schuurbaarheid. Voor reparaties tot 5mm.

    € 12,50
  • Bolivia Spackspray
    Bolivia Spackspray

    Een professioneel structuur reparatiemiddel op basis van unieke PU dispersie, voor het repareren van structuureffecten (spack) op wanden en plafonds. De Spackspray is zeer standvast op verticale delen.

    € 23,64
  • Bolivia Speciaal Plamuur
    Bolivia Speciaal Plamuur

    Een muurvuller van cement plamuur voor het plamuren op dispersiesystemen en minerale ondergronden en is geschikt voor het vullen, egaliseren, repareren en verankeren van bouwdelen binnen en buiten. Voor reparaties tot 10cm.

    € 13,79
  • Bolivia Superafbijt
    Bolivia Superafbijt

    Een professioneel verfafbijtmiddel met een zeer snelle werking. toepasbaar op vrijwel alle ondergronden. Speciaal geschikt voor het verwijderen van alkyd lakken, bitumen, watergedragen lakken, 1 of 2-componenten coatings en lijmen

    € 18,58
  • Bolivia Super Plamuur
    Bolivia Super Plamuur

    Bolivia Super Plamuur vuller is een kunsthars versterkte plamuur op gipsbasis voor het vullen en egaliseren van minerale ondergronden en het vullen van naden tussen gipskartonplaten zonder nadenband. Voor reparaties tot 10cm.

    € 4,75
  • Bolivia Super Vloerlijm Verwijderaar
    Bolivia Super Vloerlijm Verwijderaar

    Eeen krachtige vloerlijm verwijderaar voor verschillende lijmsoorten. Door de unieke formule verwijdert de Bolivia Vloerlijm Verwijderaar snel hardnekkige lijmresten, is langdurig werkzaam en minder milieubelastend.

    € 18,15
  • Bolivia Synthetische Lakplamuur
    Bolivia Synthetische Lakplamuur

    Een synthetische plamuur met unieke eigenschappen en kan door de boterfijne homogene structuur zonder rollen op grote oppervlakken opgezet worden. Voor reparaties tot max 0,7mm.

    € 8,50
© 2020 - 2021 Decokay Lentelink | sitemap | rss